fbpx

NYHED

Storslået nyt udendørs badeland!

I vores badeland finder du tre opvarmede bassiner, solterrasse med liggestole og en gigantisk surf hill vandrutsjebane. I tilknytning til det store bassin er der vandkanoner samt boblezone. I tilknytning til børnepoolen til de mindste findes et fyrtårn med rutsjebane, en paddehat med overrislende vandfald samt en boblezone.
Ydermere sørger vi for behagelig badetemperatur på 26º C.

Det store svømmebassin er på 10 x 20 m og 1,3 m dybt, hvor det langsomt skråner op og bliver 0,75 m dybt. Børnebassinet er 8 x 6 m og 0,3 m dybt. Nedslagsbassinet til surf hill rutsjebanen er 8 x 6 m og 0,9 m dybt.

Her kan alle vandhunde boltre sig i bølgen blå fra morgen til aften, og det er naturligvis gratis, når du er turist eller indregistreret ekstra person hos fastliggere med pool entré (Som fastligger, kan du vælge en billigere plads, hvis du ikke ønsker pool entré).

Børn under 12 år. kun iflg. med voksen, da vi ingen livreder har.

Blebørn skal benytte godkendt badebuks og badeble i kombination med hinanden for at benytte poolen.

Badebuks og badeble skal slutte helt tæt til lårene, så evt. afføring bliver i bukserne/ badetøjet. Badetøjet må ikke købes for stort, da det så ikke vil have nogen effekt på ”uheld.” Konsekvensen ved afføring i bassinet, er at bassinet lukkes.

Voksen morgensvømning i fred og ro
– morgensvømning i vores swimmingpool.
For de morgenfriske, er der fra kl. 8:00 til 10:00 voksen morgensvømning. Morgensvømningen er kun for voksne (fra 18 år).

Aqua Park video

Er du gæst udefra, der ikke overnatter på pladsen?

Hvis der er ledig kapacitet, er gæster udefra også velkomne. Vi giver mulighed for, at gæster, der ikke bor på pladsen, kan købe entré billetter  til kr. 95,- pr. stk. i form af badearmbånd med indbygget chip. Entré billetten til kr. 95,- er ens for både voksne og børn (babyer under 2 mdr. gratis), og gælder til 1 stk. indgang til badelandet, hvad enten du ønsker at bade, eller bare opholde i badelandet. Entreen er gældende i badelandet indtil du går ud, hvorefter du ikke kan komme ind igen, medmindre en ny billet købes. Vi kan også tilbyde voksen morgensvømning i fred og ro for gæster udefra. For de morgenfriske, er der fra kl. 8:00 til 10:00 voksen morgensvømning. Morgensvømningen er kun for voksne (fra 18 år). Her gælder den samme entré billet, og du kan være i vores badeland indtil du går ud, hvorefter du ikke kan komme ind igen, medmindre en ny billet købes.

I tillæg til entré billetten betales et depositum for badearmbåndet med indbygget chip på kr. 50,- pr. stk., som tilbagebetales ved returnering af armbåndet.

Børn under 12 år. kun iflg. med voksen, da vi ingen livreder har.

Badelandets åbningsperiode 2022

Pool/BadelandVoksen morgensvømningFor alle
17. juni - 1. juliNejKl. 12-17
2. juli - 13. augustKl. 8-10Kl. 10-19
14. - 20. augustNejKl. 12-17

Badelandets priser

Pool/Badeland
DKK
Pool adgang for overnattende turist, som betaler døgnpladsgebyrGratis
Gæster der ikke overnatter på pladsen: Entrébillet pr. person (babyer under 2 mdr. gratis), som gælder indtil du går ud. Skal bruges samme dag95
Overnattende personer hos fastliggere, som ikke er indskrevet som ekstra person: Èntrebillet pr. person (babyer under 2 mdr. gratis), som gælder indtil du går ud. Skal bruges samme dag95
Personer hos fastliggere MED pool adgang, som er indskrevet som ekstra personGratis
Dansk