Hals-golfklubHals Golfklub

KOMBINER GOLF & CAMPING

Hals Golfklub

Benyt jer af en oplagt mulighed for at kombinere golf og camping.

Hals Golf Klub ligger kun ca. 5 km fra Hals Strand Camping, og kan tilbyde både en 9 & 18 hullers bane. Begge baner ligger i naturskønne områder, med udsigt til både Limfjorden, Kattegat & skov. Fra mange af banens huller, har man en enestående udsigt over fjord og hav. Banen er en kombineret seaside og skovbane med huller direkte ud til fjorden, mens andre er omkranset af skov. Banen er flad og let at gå, men med strategisk placerede søer, vandløb og bunkers. En både sjov og udfordrende bane.

Hals Golf Klub er etableret i 1995. Hele anlægget ligger ved udmundingen af Limfjorden, så der er vandudsigt til såvel Limfjorden som Kattegat.

Klubhuset er nyt og moderne med alle de faciliteter en golfspiller kan forvente. I omklædningsrummet, hvor der er badefaciliter, findes aflåselige værdibokse. Klubhuset kan udover moderne faciliteter også byde alle gæster velkommen til en dejlig restaurant med udsigt udover Limfjorden. Her bydes der bl.a. på forskellige drikkevarer og flere slags sandwich og lune retter. Når restauranten er lukket, er der automater til både kaffe, the og øl.

I klubhuset udlejes bl.a. udstyr, trolley og buggy.

Parkeringpladserne er lige uden for klubhuset.

SE MERE