CERTIFICERET OVERNATNINGSSTED FOR LYSTFISKERE

Tag på fisketur

Når du holder ferie på Hals Strand Camping og fang din egen aftensmad.

Det er gratis for alle vores gæster, og der er gode muligheder for fangst.

På campingpladsen har du mulighed for at rense fisk ved vores udendørs køkkener.

Havørreder og Hornfisk kan fanges fra kysten. Havørreden kan fanges hele året rundt, men topper i foråret fra marts til juli. Hornfisken er mere en familiefisk, da den er noget nemmere at fange i sæsonen, og man skal ikke bruge fiskekroge (så der er ingen børn der kommer til skade). I stedet bruger man silkesnor som sidder fast hornfiskens små tænder. Hornfiskens sæson er fra april til juli.
Hvis du medbringer egen båd så er Torsk og Fladfisk også muligt at fange i området.
Rigtig god fangst!

Fiskeriet i nærområdet

Hovedparten af de havørreder der vandrer til og fra Limfjordens mange vandløb, benytter Kattegat som fødekammer, og de passerer dermed gennem det smalle farvand ved Hals/Egense. Derfor fanges der også mange havørreder på Limfjordskysten i specielt forår og efterår, når de vandrer.
Ved den åbne Kattegatkyst kan der fanges havørreder hele året – og når der er sæson for det, er fiskeri efter sild, makrel, hornfisk og diverse fladfisk populært.
Kysten er lavvandet og på mange pladser er der store ålegræsbede, så det anbefales at benytte vaders for at nå ud til fiskene. Det er også muligt at fiske fra kajak eller båd.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere under Havørred Limfjorden.

Der er mulighed for isætning af jolle i f.eks. Hals eller Hou.

SE MERE

 

Overnatning Havørred Limfjorden Hals Strand Camping

Hals Strand Camping Seatrout LimfjordenHals Strand Camping Havørred Limfjorden

LAGUNEN FISKEPARK

Fiskeferie

Mulighederne for at få en fisk på krogen er oplagt.
Lagunen Fiskepark ligger direkte ved camping pladsen.
Her er både gode faciliteter og rent vand med sunde fisk.
Daglig udsætning af fisk. Der forefindes læskure med grill, borde, bænke og rygeovn. Da en del træer omkranser søen er der som regel ingen generende vind. I fiskehytten sælges madding, fiskegrej og meget mere.
Det er muligt at fange regnbueørreder, bækørreder, kildeørreder, ål og steelheads.
Der findes fryseplads til opbevaring af fangsten.

SE MERE

Fisketegn

Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet købes online.

SE MERE