CERTIFICERET OVERNATNINGSSTED FOR LYSTFISKERE

Hals Strand Camping

Havørred Limfjorden

Hals Strand Camping ligger ved Kattegatkysten og bare 7 km fra Limfjordens udløb, og mulighederne for fiskeri er derfor alsidige. I Limfjorden er specielt fiskeri efter havørred attraktivt, mens den åbne kyst byder på fiskeri efter både havørred, makrel og diverse fladfisk. Begge steder er der gode muligheder for fiskeri efter sild og hornfisk. Der er nem og hurtig adgang til sydsiden af Limfjorden ved Egense (færge) eller ved Aalborg.
Udover mulighed for overnatning i telt/campingvogn/autocamper tilbyder vi også overnatning i hytter/mobilhomes.
Som certificeret overnatningssted for lystfiskere kan vi vejlede dig om det lokale fiskeri og hjælpe med bl.a. køb af fisketegn.
Der er mulighed for isætning af jolle i f.eks. Hals eller Hou.

Fiskeriet i nærområdet

Hovedparten af de havørreder der vandrer til og fra Limfjordens mange vandløb, benytter Kattegat som fødekammer, og de passerer dermed gennem det smalle farvand ved Hals/Egense. Derfor fanges der også mange havørreder på Limfjordskysten i specielt forår og efterår, når de vandrer.
Ved den åbne Kattegatkyst kan der fanges havørreder hele året – og når der er sæson for det, er fiskeri efter sild, makrel, hornfisk og diverse fladfisk populært.
Kysten er lavvandet og på mange pladser er der store ålegræsbede, så det anbefales at benytte vaders for at nå ud til fiskene. Det er også muligt at fiske fra kajak eller båd.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere under Havørred Limfjorden.

SE MERE
SE MERE

 

Overnatning Havørred Limfjorden Hals Strand Camping

Hals Strand Camping Seatrout LimfjordenHals Strand Camping Havørred Limfjorden

Fisketegn

Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet købes online.

SE MERE