FRISK LUFT MED EN SUND FAMILIE AKTIVITET

Eller dyst med venner og kollegaer

Adventure minigolf er en utrolig populær aktivitet på Hals Strand Camping.

Adventure minigolf er en sjov blanding af golf og minigolf. I forhold til minigolf er Adventure Minigolf mere tro mod ’rigtig’ golf med efterligninger af rigtige golfbaner, hvilket gør det til en mere autentisk oplevelse. Vores Adventure minigolfbane er næsten som en rigtig golfbane, bare i miniformat. Til forskel fra de traditionelle minigolfbaner, skal man her gå på banerne, som er belagt med kunstgræs. Forhindringerne er også de samme som på en rigtig golfbane f.eks. beplantning, sten, vand terræn, sandbunker o.l. Alle kan deltage uanset alder og kendskab til golf, og der er garanti for sjov og underholdning, når forhindringerne skal klares, og man skal undgå at ende i vand eller bunker. Vi har vand på den øverste del af banen.
Samtidig er Adventure Minigolf en enormt underholdende aktivitet, som er oplagt til familie, venner eller kolleger, der vil konkurrere mod hinanden og samtidig have en god oplevelse. Ved et spil minigolf kan alle nemlig være med, og der går hurtigt sport i at få det laveste antal slag.

Hals Strand Camping Adventure MinigolfAdventure Minigolf Hals Strand Camping familie aktivitetAdventure Minigolf Hals Strand Camping Hole nr. 12Adventure Minigolf Hals Strand Camping udendørs familie aktivitetIndgangen til Hals Strand Camping Adventure MinigolfHals Stand Camping Adventure Mingolf Map

Info til de golfnørdede

Banen består af 12 baner. Banens samlede par er 43 (slag) og ved hvert udslagssted er beskrevet hullets par, som er af varierende sværhedsgrad (par 3 til 5).
Her spilles med putter, og alle huller er designet som rigtige golfhuller med teesteder, fairway, rough, bunkers og greens. Golfoplevelsen er næsten som at spille på en rigtig bane – bare hvor hele familien kan være med. Adventure golf er en god måde at introducere børn og nybegyndere til golfsporten. Her har man mulighed for at blive fortrolig med putteren, som bruges igennem hele spillet, og man kan begynde at øve sig i at vurdere banens forløb og greenens kurver.

Booking

Booking er ikke nødvendig. Der kan forekomme lidt ventetid i højsæsonen og ved større arrangementer eller udenfor banens normale åbningstid. Ved grupper over 20 personer er man velkommen til at kontakte os på tlf. 53 53 44 10, så sørger vi for, at der er plads på banen. Der skal forventes en spilletid på 30-40 min. for 4 personer.

Priser

Køller lejes i receptionen til kr. 45,- pr. barn/voksen. Betaling foregår i receptionen og priserne er inkl. leje af udstyr.

Åbningstider

Minigolfbanens og Grill & Isbarens åbningstider, findes under fanen med vores åbningstider.

Hvis sulten melder sig

I forbindelse med banen kan der bl.a. købes: Is, slik, vand, øl og kaffe. Ydermere tilbyder Grill & Isbaren et bredt udvalg af grill specialiteter indenfor dennes åbningstid i højsæsonen.

Gæster udefra er også velkomne

Minigolfbanen er åben for alle – både pladsens campister og gæster udefra, der kun ønsker at besøge minigolfbanen.

Gratis parkering