FÅ FANTASTISKE OPLEVELSER MED

Adventure Minigolf

Få frisk luft med en sund familie aktivitet. Prøv vores nye storslåede 12 hullers adventure minigolf-bane og se hvem der er “mester” i familien.

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Hals Strand Camping. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”.

Køller lejes i receptionen til kr. 40.- pr. barn/voksen.

I forbindelse med banen kan der bl.a. købes: Is, slik, vand, øl og kaffe. Ydermere tilbyder Grill & Isbaren et bredt udvalg af grill specialiteter indenfor dennes åbningstid i højsæsonen.

Minigolfbanens og Grill & Isbarens åbningstider, findes under fanen med vores åbningstider.

Gratis parkering.

FORUDEN MINIGOLF FINDER DU OGSÅ

Hals Golfklub

Overnattende gæster på Hals Strand Camping får 50% rabat på greenfee på Hals golfklubs 18 hullers bane og par 3 baner. Greenfee Voucher købes i receptionen på Hals Strand Camping.
Hals Golf Klub ligger ca. 5 km fra Hals Strand Camping, og kan tilbyde både en 9 & 18 hullers bane. Begge baner ligger i naturskønne områder, med udsigt til både Limfjorden, Kattegat & skov. Fra mange af banens huller, har man en enestående udsigt over fjord og hav. Banen er en kombineret seaside og skovbane med huller direkte ud til fjorden, mens andre er omkranset af skov. En både sjov og udfordrende bane. Hals Golf Klub kan også byde alle sine gæster og medlemmer velkommen til en dejlig restaurant. Her bydes der bl.a. på forskellige drikkevarer og flere slags sandwich og lune retter.
Se mere på www.halsgolf.dk

Dansk