PERFEKT BELIGGENHED VED STRANDEN

Direkte ved børnevenlig sandstrand

Stranden ligger direkte ved Hals Strand Camping.

Det er den smukkeste badestrand, der med sit lave vand er en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Vandet er rent og bølgerne små. Vandet bliver langsomt dybt, så børnene kan roligt tumle sig i strandkanten. Der kan leges i klitterne og bygges slotte i sandet.

Kysten er en barre-kyst, dvs. der bliver mere og mere sand med årene, hvilket betyder der dannes laguner og småøer. Badegæsterne kan således være heldig at finde sin egen helt personlige bade-ø.

På stranden kan du gå på jagt efter de flotte sten og finde et varigt minde fra dit besøg på kysten. Der kan nemlig gemme sig en spændende historie bag sten på stranden. Du har også en fantastisk mulighed for at finde store stykker rav på vores strand.

Her er der plads til både spil og leg, afslapning og fordybelse, aktiviteter på land og i vand. Kort sagt, her er plads til hele familien.

Strandene mellem Hals og Hou hører til de mest børnevenlige i Nordeuropa. Vores badestrand er kåret og flere gange nomineret til Nordjyllands bedste og mest børnevenlige strand. Generelt er badevandstemperaturen højere her ved Østkysten, end ved Vesterhavet.

Stranden er bilfri, så børn og voksne kan lege sikkert på stranden. Bølgerne er generelt mindre end ved vestkysten.

Find badetøjet frem, pak strandtasken og gør jer klar til en dejlig dag på Hals Strand Camping.

Stranden med hvide klitter på Hals Strand CampingHals Strand Camping strandenHals Strand Camping strandHals Strand Camping ved børnevenlig strandDirekte ned til stranden