Hals Strand Camping overnatning med campingvogn & teltHals Strand Camping overnatning teltHals Strand Camping pladsenDirekte ned til stranden, havudsigt fra mange pladserDirekte ned til stranden, havudsigt fra mange pladser

Tilbud 2024

Helsæson: Udvalgte sæsonpladser inkl. 2 pers. & inkl. entré til Aqua Park.

KUN KR. 9.500,-

SPAR KR. 2.200,-

Kan du heller ikke få nok, så bliv fastligger – Friheden til at komme og gå.

Kan online bookes, hvor du også kan se, hvilke pladser, der er at vælge imellem. Du kan også kontakte os for mere info.

For- og eftersæson: Inkl. 2 pers.

FRA KUN KR. 6.000,-

SPAR OP TIL KR. 1.700,-

Ved en samlet bestilling af en for- og eftersæson inkl. minimum 14 dages gratis badeland éntre.

Kan online bookes, hvor du også kan se, hvilke pladser, der er at vælge imellem. Du kan også kontakte os for mere info.

BOOK ONLINE

FASTLIGGER SÆSONPLADSER

Oplev årstidernes forskellige udtryk

-Lad ferien vare hele året. En fastligger sæsonplads på Hals Strand Camping giver mange oplevelser for hele familien. Stik af fra hverdagen og campingvognen står altid klar, når du ønsker. Så er der fred og ro – alene, eller sammen med andre campister på pladsen. Det er ikke kun børn, der elsker fastligger camping. Som fastligger er der altid nogen at tale med, og børnene har nogen at lege med. Det betyder fritid og afslapning for mor og far. Livet på pladsen er skønt, især som fastligger. Alt er klar, når man ankommer til sin campingvogn. Der bliver god tid til en vandretur, løbetur eller cykeltur, eller en tur med hunden i hundeskoven.
Oplev årstidernes forskellige udtryk, og mærk naturens variationer i fantastiske omgivelser. Foretrækker du forårets liv, sommerens varme eller måske sensommerens ro – så har vi pladser klar i naturskønne omgivelser. Vi tilbyder også vinter camping for dem, som nyder hyggen og stilheden i den koldere periode. Ud over friheden til at komme og gå som du vil, giver en sæsonplads også mere luft i økonomien. Der er nemlig gode besparelser at hente med en sæsonplads på Hals Strand Camping.

Vi har hjælpsomme og gæstfrie medcampister og er du ny indenfor campinglivet, findes hjælpen lige ved hånden.

Vi giver gerne en rundvisning

-så vi sammen kan finde den bedste fastligger plads til jer.
Ring 51 24 35 07 eller 53 53 44 10 i forvejen, eller skriv en mail på info@halsstrandcamping.dk, så I er sikre på, at vi er hjemme.

Hvad koster det?

Få overblikket! Se priser for de forskellige pladstyper og perioder under menu punktet “Priser”, og under vores online booking, hvor du kan lege med det, inden du booker.