NYHED: NYD FERIEN I

6+2 pers. hytte / mobilhome med bad og toilet

Har I lyst til en campingferie med mere luksus, så har vi 3 stk. splinter nye 6+2 pers. hytter med 3 soveværelser, bad og toilet.
Hytterne er på 35 m2 og indeholder:
8 sengepladser, 2 af pladserne er opredning på sovesofa i stuen, alle med dyner og puder. Er I 8 pers. anbefales det kun at tage 1 enkelt transit overnatning, da der kun er siddepladser til 6 personer og pladsen er trang.
Veludstyret køkken.
Dejligt stort opholdsrum.
Toilet og bad.
Havestole og borde.
For overnattende, registrerede gæster er der gratis adgang til Hals Strand Campings Pool indenfor dennes åbningsperiode.

På Hals Strand Camping er der lynhurtigt WIFI næsten overalt på pladsen. Adgangskode købes i receptionen. WIFI er gratis i fællesrummet.

Rygning er ikke tilladt.

Hytte til 6+2 pers. på 35m2DKK
Periode A, Uge 28-31, inkl. 2 pers. søndag-søndag pr. uge7800
Periode B, Uge 26-27 og 32-33, inkl. 2 pers. søndag-søndag pr. uge5500
Periode C, Uge 25, inkl. 2 pers. søndag-søndag pr. uge4900
Periode D, Uge 1-24 og 34-52, inkl. 2 pers. søndag-torsdag pr. døgn650
Periode D, Uge 1-24 og 34-52, inkl. 2 pers. fredag-lørdag/helligdage pr. døgn770
Periode D, Uge 1-24 og 34-52, inkl. 2 pers. søndag-søndag pr. uge4760
Ekstra person pr. døgn110
Slutrengøring er obligatorisk500
Pool adgang for overnattende registreret personGratis
Hund pr. ophold300
Linnedpakke (1 sæt sengelinned + 1 stk. badehåndklæde)175
Energiforbrug pr. døgn150

Kun ugeophold fra søndag til søndag fra uge 25 til og med 33.
Ankomst fra kl. 15:00, afrejse kl. 11:00.

Dyne/pude til 8 personer forefindes. Sengelinned, håndklæder, viskestykker, rengøringsmidler medbringes. Sengelinned kan forudbestilles. Det er muligt at langtidsleje en hytte udenfor højsæsonen. Ring/mail og hør nærmere, samt få en god pris.

BOOK ONLINE

BOOK ONLINE

Spar reservationsgebyret

Betaling

1. rate på 50% betales ved booking.
2. rate på restbeløbet betales senest 45 dage før ankomst. Ved reservation senere end 45 dage før ankomst, betales totalbeløbet ved booking.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
Hvis du afbestiller mere end 45 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK 300,-.
Hvis du afbestiller mindre end 45 dage og mere end 14 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet.
Hvis du afbestiller mindre end 14 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Ændring af reservation

Foretaget mindre end 15 dage før ankomst er at betragte som afbestilling.

Force majeure

Hals Strand Camping kan aflyse eller afbryde lejemålet og faciliteter kan være lukkede på grund af force majeure, hvorved forstås krig, optøjer, strejke, lockout, olie- og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke lejeren nogen godtgørelse eller tilbagebetaling af indbetalte beløb.

Lejeprisen inkluderer

Rådighed over hytten og dets udstyr i lejeperioden, samt gratis entré til aktiviteter på Hals Strand Camping (Undtagen minigolf og div. special arrangementer, som kan benyttes mod betaling).

Depositum

Ved skole-, sports- og grupperejser betales et depositum på DKK 1.500,- pr. feriehytte. Depositum opkræves sammen med betalingen for opholdet. Dette beløb tilbage betales senest 2 uger efter afrejse, hvis der ikke forekommer mangler eller beskadigelser af feriehytten.

Rengøring

Den daglige rengøring foretages af lejeren. Rengøringsrekvisitter findes i hytten. Slutrengøringen er obligatorisk og betales forud.

Lejerens ansvar

Lejeren hæfter fuldt ud for hyttens inventar. Mangler og beskadigelser påført af lejeren afregnes af denne ved afrejse. Den person, der har indgået lejemålet, hæfter også for skader forvoldt i lejeperioden af de øvrige beboere i feriehuset. Hytten må maksimalt bebos af det antal personer, der er angivet i prislisten. Der skal være en person over 18 år til stede under hele opholdet.

Reklamationer

Eventuelle reklamationer skal fremsættes umiddelbart efter ankomst i hytten til receptionen på Hals Strand Camping. Krav om erstatning skal meddeles Hals Strand Camping skriftligt senest 7 dage efter afrejse.

Energiafregning

Du betaler for dit eget forbrug i hytten.

Indtjekning og udtjekning

Disse foregår via receptionen på Hals Strand Camping, Lagunen 8, 9370 Hals.

Hvis I ikke kan komme på den anførte ankomstdato inden kl. 17.00 bedes I venligst give besked i forvejen, da pladsreservationen ellers bortfalder. Ellers ank. fra kl. 15.00 og afrejse inden kl. 11.00 på afrejsedagen.