HER FINDER DU VORES AKTUELLE TILBUD

Tilbud

Bedsteforældre pakke 7 overnatninger

Familietilbud_3_overnatninger

Helsæson tilbud Hals Strand Camping

Gratis Bamser tilbud Hals Strand Camping

Bedsteforældre pakke 3 overnatninger

Pinse tilbud Hals Strand Camping

For- & eftersæson tilbud Hals Strand Camping

Paaske tilbud Hals Strand Camping

Familie_tilbud_7_overnatninger

Kr. Himmelfarts tilbud Hals Strand Camping

Tom Vogn tilbud Hals Strand Camping

Rabat i helligdagene

Vi tilbyder gode rabatter i helligdagene, så I bl.a kan nye jeres påskeferie, Kr. Himmelfartsferie og Pinseferie på Hals Strand Camping med rabat.

Book en billig sommerferie

Hvor skal årets sommerferie foregå? Ferie i Danmark er faktisk undervurderet af mange danskere, mens tyskere og nordmænd valfarter hertil for at opleve den danske natur og vores flotte strande.

Drømmer I også om at opleve alt, hvad det danske land kan byde på? Så er Hals Strand Camping et godt sted at starte. Her får I faktisk hele pakken. Naturskønne omgivelser, kort gåafstand til en lækker sandstrand og mulighed for et væld af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Der er derfor mange gode grunde til at droppe den dyre udenlands ferie og nyde et billigere alternativ – nemlig sommerferie i Danmark!

Book en billig ferie i Danmark tæt på naturen

På Hals Strand Camping er I tæt på naturen på alle tænkelige måder. I kan gå ned til stranden, tage på gåtur i skoven, eller løbe en tur gennem Hals Strand Campings skønne natur.

Find et godt ferietilbud på Hals Strand Camping

Der er noget for alle, hvad enten I drømmer om en romantisk weekend, sommerferie med ungerne eller voksentur med vennerne. Drømmer I om en weekendtur med natur og sjove oplevelser? En sommerferie fyldt med aktiviteter i de skønneste og luksuriøse omgivelser? Hos Hals Strand Camping får I et væld af gode tilbud med mulighed for at komme væk fra hverdagen og nyde afslapning, hygge, natur, romantik eller en aktiv ferie med mange oplevelser. Gå på opdagelse her på siden, og find lige det tilbud der passer til jeres feriebehov.

BOOK ONLINE